Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Angelina Jolie / foto: Shutterstock

Angelina vykopla Brada z ložnice!

Brad Pitt si po lekci, kterou mu uštědřila jeho partnerka Angelina Jolie, příště dobře rozmyslí, jestli ještě někdy poskytne smyslnou masáž bolavých nohou někomu jinému než právě jí.

Herečka, která přišla vyčerpaná z celodenního natáčení akčních scén filmu Salt, totiž nachytala svého miláčka, kterak se takřka intimně dotýká při masáži jedné z jejich opatrovatelek dětí.

Při pohledu na rozkošnicky rozvalenou chůvu, která si místo starosti o děti dělala starosti o to, aby jí Brad dobře rozmasíroval bolavé nohy, Angelinu napadlo to nejhorší. Ztropila žárlivou scénu, která vyvrcholila vykázáním Brada ze společné ložnice.

Prohrála i tak
Zdroj z okolí hvězdného páru prozradil magazínu Star, že Brada to mrzí. Angelina prý nepochopila, že se nejednalo o víc, než o přátelskou výpomoc.

"Brad chtěl pouze pomoci. Bylo mu líto, že ošetřovatelka trpí, tak jí poskytl masáž. Vtom však přišla Angelina a ztropila scénu," uvedl zdroj.

Herečka chtěla chůvu okamžitě propustit, ale nedovolila jí to její hrdost, protože by tím přiznala vlastní prohru. V jinak harmonické rodině tak zavládla tichá domácnost, kde na sebe Brad s Angelinou promluví jen kvůli dětem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 189