Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Britney Spears na pláži / foto: Daily Mail

Britney škemrá o záchranu před otcem

Osamělá americká popová zpěvačka Britney Spears posílá prosebné esemesky Adnanu Ghalibovi. Tomu ale soud nařídil, aby sedmadvacetiletou hvězdu nezkoušel kontaktovat a nestýkal se s ní.

Zpěvačka prosí Adnana, aby jí pomohl vymanit se z vlivu jejího otce. On ale popové hvězdě nemůže ani pomoci ani odpovědět. Soudce mu nařídil, že se jakéhokoliv styku s Britney musí tři roky zdržet.

 

Šel by do basy
"Posílá Adnanovi vzkazy a prosí ho, aby ji přišel osvobodit. Říká, že je osamělá a nešťastná z toho, že nesmí chodit, s kým se jí zachce. Cítí se jako polapená. Prosí ho, aby se s ní setkal a pomohl vymyslet plán, jak se vymanit z vlivu otce, který ji kontroluje,“ řekla serveru Female First zpěvaččina známá.

 

A dodala: „Na pár vzkazů jí Adnan odpověděl prostřednictvím kadeřnic a stylistek. Přímo ji ale kontaktovat nesmí, protože by mu hrozilo vězení."

 

Britney se zatím snaží na novém turné přesvědčit fanoušky, že jde o opravdový comeback. Její přátelé ale říkají, že ačkoliv ráda tráví volný čas se svými dětmi, je velmi osamocená a ráda by si našla nějakého přítele.


Ghalibovi, který s Britney chodil na konci roku 2007, teď hrozí deportace buď do Anglie, nebo do jeho rodného Afghánistánu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 165