Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katie Price / foto: Daily Mail

Nová móda? Žhavá Katie Price v natáčkách

Zapomněla, nebo tak pospíchala. Že by nová móda?

Modelka Katie Price, známá pod pseudonymem Jodran, sice nevyrazila do ulic v posledním modelu sexy prádla, ale i tak přitáhla zraky kolemjdoucích. Hlavu měla pokrytou ohromnými natáčkami. Nachytali ji fotografové v kalifornském Malibu.

Oblečena byla ve sportovním kompletu – teplácích, pruhovaném triku a svetru, z barev převládala její oblíbená růžová, napsal deník Daily Mail.

Ostatně, Jordan by se mohlo přezdívat růžová lady. Před tím než se přestěhovala z Velké Británie do Ameriky, nosila nejvíce modely laděné do odstínů syté růžové. I jejím doplňkům vládla zářivá růžová – ať šlo o brýle, kabelky či boty, obliba této barvy neznala mezí.

Takhle ji známe - krásná sexy diva předvádějící slušivé prádelko. Perfektně upravená pochopitelně.

magazin.cz


Ale tohle? Natáčky mimo soukromí domu? Skkleróz,a nebo jen na vše kašle. Takhle se hvězda nechová.

magazin.cz


Na západní pobřeží Spojených států přesídlila modelka kvůli jejímu manželovi Peterovi Andre, který zde připravuje své čtvrté sólové album. Ona sama se zapsala na lekce herectví.

Populární párek účinkoval minulý rok v reality show vysílané televizí E!. Show ukázala Katie a Petera jako sexy pár z druhé strany oceánu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 340