Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Miss Lutovská / foto: Korzo

Miss Lutovská: Na fotbalisty kašlu

Česká Miss 2009 Iveta Lutovská dovede myslet daleko dopředu. Má naprosto jasno v tom, že svého přítele Radovana, se kterým chodí už téměř osm let, za žádného sportovce nevymění. A chce si ho vzít!

"Fotbalisté ani hokejisté mě fakt nepřitahují. Musím to ale upřesnit, můj partner je vlastně také fotbalista, tak aby se neurazil. Nehraje ovšem profesionálně, fotbal je jeho velký koníček. Hraje ho jen občas, pro své potěšení a zábavu," upřesňuje Iveta.


Doufá, že zisk korunky královny krásy její vztah s přítelem, který pracuje jako obchodní zástupce, nijak neohrozí.

magazin.cz


Má už vymyšlené jméno pro syna
A tak Iveta už plánuje, že bude mít v budoucnu velkou rodinu. "Pochopitelně jsme už hovořili i o tom, že budeme mít děti. Já bych chtěla minimálně dvě, kluka a holku. A syn se bude určitě jmenovat Denis. Přítel ale tvrdí, že určitě ne. Já ovšem trvám na tom, že ano. Tím, že jsem si vydobyla jméno pro kluka, nechám výběr jména pro holku určitě na něm," říká Iveta.


Zároveň jedním dechem dodává, že v žádném případě nechce být svobodnou matkou.
"To fakt nepřipadá v úvahu. Toužím po svatbě v bílém, se vším všudy," prozrazuje s úsměvem.


A v jakém časovém horizontu by chtěla nejkrásnější Češka z Třeboně své životní plány realizovat? Lutovská teď má nastartovanou novou kariéru, nabídky do modelingu se jí jen hrnou. Kdy nechá všeho být a rozhodne se žít poklidným rodinným životem?


"Děti by měly přijít na svět tak za tři roky. To je myslím ideální věk na pořízení rodiny. Úplně bez práce ale jistě nezůstanu. Určitě si najdu něco, co mě bude bavit a kde budu moci využít svých zkušeností," plánuje Iveta.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 194