Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: Shutterstock

Lindsay Lohan na ocet. Dostala kopačky

Herečka a zpěvačka Lindsay Lohan po rozchodu se svou lesbickou přítelkyní začíná znovu.

Chce se uplatnit v módním světě se svou vlastní značkou. Lohan oznámila, že jednání s firmou J. C. Penney, která vlastní v USA 1000 obchodů, jsou v pokročilém stadiu.

Lohan údajně minulý pátek přišla jako nezvaný host na večírek sestry své bývalé přítelkyně, Charlotte Ronson, která je známou módní návrhářkou. V hotelu Chateau Marmont v Los Angeles, kde se večírek konal, měla s Charlotte uzavřít dohodu ohledně své nové značky.

Hvězda bulvárních plátků k incidentu uvádí: “Že jsem nebyla pozvaná? Firma J. C. Penney mě pozvala. Jsme ve fázi před uzavřením dohody. Budu s nimi mít ještě další jednání.”

Není to první pokus Lindsay Lohan o vstup do světa módy. Její legíny, které v roce 2008 zaštítila svým jménem, byly velkým hitem.

Expřítelkyně vyměnila zámky
Se svým plánem znovu oslovit módní svět se mladá lesbička svěřila Us Weekly. V rozhovoru pro tento americký časopis také uvedla okolnosti rozchodu se svou přítelkyní, dýdžejkou Samanthou Ronson.

V posledních měsících se Ronson několikrát pokusila ukončit svůj dvouletý vztah s Lohan. Minulý pátek (3. dubna) k rozchodu opravdu došlo a Lohan hned následující den zjistila, že její klíče už nepasují do zámku v bytě, kde s Ronson bydlela.

Bývalá přítelkyně jednala rychle a nechala zámek v sobotu vyměnit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 178