Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Fabia Cerra / foto: dailymail.co.uk

Obří prsa a striptýz. To má být talent?

Britové se při sledování stanice ITV, která vysílá jednu z dalších variací na Superstar a X-Factor – Británie hledá talent, nestačili divit.

Opravdový kus
Předvedla se jim totiž velmi odvážná tanečnice v červených síťovaných punčocháčích a černém korzetu, do kterého se jí bohužel nevešlo poprsí vskutku úctyhodné velikosti, takže muselo zůstat venku.

Ačkoliv ho televizní produkční raději zakryli britskými vlaječkami, lidé přesto nevycházeli z údivu, co si pětatřicetiletá Fabia Cerra na pódiu dovolí.

Samozřejmě vyburcovala smích publika, ale i desítky stížností, které hned další den směřovaly na britskou Radu pro televizní vysílání i do samotné stanice ITV.

Pořad byl předtočený, takže nebylo nutné ho vysílat, případně se dal následně upravit. ITV ale zvolila pouze ony vlaječky na jinak kompletně odhaleném poprsí (Fabii totiž během náročného vystoupení spadly i malá srdíčka, jimiž si zakrývala bradavky).

Žádné dobré mravy?
Nyní je třeba vyřešit, zda pořad nenarušil dobré mravy a vkusnost toho, co je na televizních obrazovkách vysíláno.

Je pravdou, že kdyby se na pódiu promenádovala pohledná a štíhlá mladice, asi by lidé reagovali jinak. Tady ale před sebou měli více jak stokilovou ženu, která přes snahu nezastřela jistou neohrabanost.

Její představení sledovalo kolem deseti miliónů diváků, takže jde o poměrně závažný případ.

Navíc nešlo o poslední vystoupení Fabii Cerry. Porotci v čele se známým Simonem Cowellem ji totiž poslali do dalšího kola. A není se čemu divit, lepší reklamu si pořad ani nemohl zaplatit.

Video:

Na  vystoupení ve vyšší kvalitě videa můžete podívat tady. Vkládání videí bylo totiž na požádání zrušeno.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 567