Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
David Beckham / foto: Motorola

David Beckham jako polonahý Terminátor

Už se nemusíme ptát, co stojí za úspěchy fotbalové hvězdy ve sportu i životě. Je to totiž Terminátor...

Fotbalová hvězda David Beckham vyzkoušela různé převleky. Jednou se objevil v looku ála Indiana Jones, jindy dokonce jako římský gladiátor. V jedné z mnoha reklamních kampaní se představil jako pohádková postava zabíječe draků

Teď na sebe vzal možná nejbizarnější podobu své kariéry – ve futuristicky laděném videu se svlékl a představil se jako Terminátor.

magazin.cz

Zamračená fotbalová hvězda je zabírána od spodu, kamera pozvolna vyjíždí vzhůru, pod světelnými záblesky prosvítají kůží jeho orgány, cévní systém a kosti. Pomalý záběr obličeje odkryje přísnou tvář, jejíž polovina se mění ve stroj, včetně laserového oka. Tak vypadá video nazvané Aura Davida Beckhama.

Nejde o nově odtajněné záběry rentgenů fotbalistova těla, ale o reklamu na novou Motorolu Aura.

Jedna z nejznámějších tváří světa a zaručený reklamní tahák nepřišel Motorolu levně – kontrakt na tři roky musel stát mnoho miliónů liber. Kapitán anglického fotbalového týmu má pomoci firmě proniknout na trhy v Asii a Africe, informoval Daily Mail.

Beckhamovi, který momentálně kope za AC Milan, kam byl zapůjčen americkým týmem LA Galaxy, se nový kontrakt hodí. V lednu totiž skončila jeho desetiletá smlouva s Pepsi Colou, která mu prý přinesla 2,5 miliónů liber ročně. Dále propaguje výrobky značek Adidas, Giorgio Armani a Sharpie.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 282