Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Barbara a Michal / foto: Nova TV

Milionář a Barbara z Vem si mě: konec!

Mají dítě, ale už spolu nejsou. Pár z nedávné reality show televize Nova „Vem si mě“ se rozešel. Opustila jejich domov v Průhonicích a s dcerou bydlí u matky v Novém Jičíně.

Jednatřicetiletá Barbara Kautmanová nechce o důvodech svého odchodu od milionáře Michala Červína mluvit. Potvrdila jen, že se opravdu rozešli. „Máme rozdílné představy o životě,“ citoval ji Blesk. Červín mlčí a na dotazy nereaguje.

 
Míří do Itálie?

Deník Blesk vzpomíná na slova Červínovy exmanžely Veroniky po skončení pořadu. Ta tehdy řekla, že páru „nedává velkou budoucnost. Michal se postará, ale dělá si, co chce. Potřebuje puťku, ne sebevědomou ženu, jakou je Barbara. To nemůže dělat dobrotu“.

 

Sledovaný pár, který se v rámci pořadu sice nevzal, ale v horizontu roku zvažoval svatbu, neudržela pohromadě ani malá dcerka Rozárka. Potvrdily se tak slova zlých jazyků, kteří už během vysílání show Barbaru i případné štěstí páru zatracovali.

 

Co nyní bude s Barbarou? Zamíří nejspíše do Itálie, kde předtím podnikala a měla tam údajně i bohatého milence. „Uvažuji, že tam na čas odjedu. Mám tam z předchozích let vybudováno nějaké zázemí,“ podotkla.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 300