Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michaela Benková / foto: Korzo

Krásná a sexy. Na chlapy moc chytrá?

Devatenáctiletá Michaela Benková, Miss Inteligence 2007 a první vicemiss soutěže Aerobik 2008, je krásná a atraktivní blondýna. Ale chlapa sehnat nemůže. Jak sama říká, prý proto, že je až moc chytrá. Co vy na to, pánové?

Studium i aerobik jdou Michaele Benkové na jedničku. Horší to ale je s chlapci. "Přítele teď nemám. Mám už zkušenost, že kluci nechtějí chytrou holku, spíš se jí bojí. Vidím to všude kolem sebe. Krásná může být, ale rozhodně nesmí mít vysoké IQ. Třeba to moje nebude na medicíně vadit a mužského si tam najdu."

magazin.cz

magazin.cz

 
Cvičí třikrát týdně

Zatím se ale připravuje na maturitu na gymnáziu v rodné Třebíči a pomáhá při přípravě letošního 14. ročníku soutěže Miss Aerobik 2009. "Teď se rozjela regionální kola po jedenácti městech republiky. A tak se snažím být přitom a pomoci. Chodím i cvičit s dívkami, které nyní soutěží o postup do semifinále," říká letošní maturantka Benková.

magazin.cz

magazin.cz


"Dívky necvičí jen aerobik, ale také si mohou vyzkoušet adrenalin při různých sportech, zahrát si golf a také se účastnit charitativních akcí," vysvětluje.


Aby si udržela tu správnou kondici, Michaela Benková cvičí aerobik třikrát týdně po dvou hodinách. "Dřív jsem trénovala denně, teď kvůli maturitě nemám tolik času."

magazin.cz


Ale maturity se nebojí. Má už za sebou písemky z češtiny a angličtiny a čekají ji ústní zkoušky. "A pak chci jít studovat medicínu. Moje maminka je totiž lékařka a tak vím, co tato profese znamená."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 795