Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Lopez / foto: Shutterstock

Jennifer Lopez přišla o své pozadí

Herečka Jennifer Lopezová se pochlubila svou "novou" postavou v americké talk show "Good Morning America".

magazin.cz
Vypadala sice skvěle, ale její známé pozadí zmizelo. Její manžel Marc Anthony je je prý ze ztracených křivek své manželky "hodně nešťastný". "Jennifer se dala na triatlon a začala více trénovat. Je ve formě, ale zmizely některé její křivky, zvláště zadek. Mark je z toho dost posmutnělý," tvrdí přítelkyně americké herečky a zpěvačky.

Podle serveru FemaleFirst se Jennifer Lopezová v talk show přiznala, že se chtěla po porodu nyní patnáctiměsíčních dvojčat opět dostat do formy. Když byla těhotná, připadala si, jako by jí její vlastní tělo nepatřilo.

"V těhotenství se z těla stane takový chrám pro děti. Abych se zase cítila sama sebou, potřebovala jsem dělat triatlon. Moc mi to pomohlo fyzicky, emocionálně i duševně. Začala jsem zase přemýšlet o tom, čeho chci dosáhnout," říká Jennifer.

Pozadí Jennifer Lopezové přitom vzbouzelo závist mnoha žen, které začaly vyžadovat od plastických chirurgů implantáty do zadnice, aby měly postavu jako ona.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 277