Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Kde hledat práci? Přece na internetu!

Blíží se konec tvého studia a čeká tě hledání zaměstnání? Nacházíš se v situaci, kdy jsi ztratil práci nebo už tě ta současná nenaplňuje a plánuješ změnu? Využij služeb online pracovních portálů jako je třeba www.monster.cz.

magazin.cz
Na internet jsme si zvykli hodně rychle – každý den na něm hledáme zprávy, pouštíme si videa, seznamujeme se, utrácíme… A co třeba taková práce?

Pokud se chceš věnovat zaměstnání, pro které máš předpoklady, tak již asi nějaké pracovní weby znáš. Dá se říci, že právě tento zdroj pracovních nabídek je nejrychlejší a zároveň zde můžeš vybírat z jejich velkého počtu. Popravdě řečeno, kdo by se dnes chtěl zabývat psaním životopisů rukou a posíláním motivačních dopisů poštou… V České republice funguje od začátku letošního roku také inovovaná verze celosvětové jedničky v nabídkách práce www.monster.cz, díky které můžeš najít zaměstnání nejen v Čechách, ale i v cizině.

magazin.cz
Konkrétně na Monster.cz můžeš nabídky prohledávat podle oboru, sídla zaměstnavatele nebo rovnou v nabídkách volných pozic. V případě, že si vytvoříš vlastní profil, bude tento portál hledat zaměstnání za tebe. Pravidelně budeš do mailu dostávat informace o volných pozicích, které odpovídají tvé specifikaci. Pak bude záležet již jen na tobě, zda na daný inzerát odpovíš nebo ne. Databázi životopisů si denně prohlíží také stovky zaměstnavatelů, tím tedy opět zvýšíš šanci na úspěch.

Hledání zaměstnání v zahraničí
Neplánuješ se ještě usadit? Chceš cestovat a poznávat cizí země a zároveň si i vydělat? Potom se neboj využít celosvětové působnosti pracovního portálu. Prostřednictvím Monster.cz si můžeš najít práci ve více jak v 60 zemích po celém světě a to pouze s jedním uživatelským účtem.

Spoj příjemné s užitečným a vytvoř si na Monster.cz svůj životopis. Nejenže se otevřeš novým možnostem, ale navíc můžeš vyhrát i 1 GB USB.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 32