Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: repro Daily Mail

Nahá Rihanna! Její fotky unikly na net

Nahé fotografie zpěvačky Rihanny zaplavily internet. Šest snímků pořízených samotnou zpěvačkou v koupelně odrazem od zrcadla je námětem nespočtu diskusí jejích fanoušků i odpůrců z celého světa.

Jedna z fotografií ukazuje poodhalenou ženu, kterou by měla být právě Rihanna, jak stojí naproti zrcadlu, na němž je vzkaz: „Miluji tě, Robyn. Chybíš mi.“ Pravé jméno Rihanny, zpěvačky z Barbadosu, je právě Robyn Fenty.

 

Jednadvacetiletá Rihanna je dobře vidět na dvou fotografiích, tam je oblečená. Na zbylých fotografiích je patrně také Rihanna, ale není to zcela zřejmé. A to vzbuzuje určité pochybnosti o autenticitě fotografií.

 

Rihannina nahrávací společnost se proti zveřejnění fotografií ohradila s tím, že jde o porušení „práv umělce“, ale o pravosti fotek pomlčela. Ani jejich autenticitu nepotvrdila ani nevyvrátila. Samotná zpěvačka k celé kauze mlčí, nevydala žádné prohlášení.

 

Pokud jsou fotky pravé a na zrcadle byl vzkaz jejího expřítele Browna, jsou obrázky nejspíše staršího data. S Brownem se teď Rihanna příliš vidět nechce poté, co ji před časem napadl a bude kvůli tomu nejspíš čelit soudu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 805