Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hana Mašlíková / foto: Korzo

Mašlíková ukáže silikony za milión

Už nějakou dobu je známa konkrétní částka, která by 27letou silikonovou modelku Hanku Mašlíkovu přiměla k odhalení půvabů. Jeden milión korun je prý to pravé. Pak ukáže svá silikonová prsa.

"Trvám na tom, že se svléknu pouze za milión korun, níže nepůjdu," potvrdila modelka své stanovisko, které nedávno pustila do éteru. Teď čeká, kdo se na tučnou vějičku chytí.

 
Lukrativní nabídka je tedy pro Mašlíkovou hlavní kritérium, ale i tak má další resolutní podmínku: "Upozorňuji, že to je částka pouze za ukázání prsou, ničeho jiného."

magazin.cz

 

Nic dalšího už neodhalí
Ačkoli prsa silikonová kráska nabízí, dušuje se, že odhalit přirození by ji nepřiměly žádné peníze světa.

A která hanbatá kolegyně, jež se již nechala zvěčnit nahá pro pánský časopis, to chytla za vkusný konec? V tomto směru má blondýna s charakteristickou patkou jasno. "Mně osobně se strašně líbí, když se odhalí Alena Šeredová. Ta když ukáže prsa, jsou to decentní fotky a vypadají skvěle," svěřila se Mašlíková.

magazin.cz

 
Pokud by se silikonová děva do budoucna rozhodla zapózovat odhalená před objektivem fotoaparátu, nesly by se prý fotky v podobném duchu, jaký je vlastní právě v Itálii žijící Šeredové.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 797