Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Vlasta Horváth / foto: Korzo

Československá SuperStar? Proč ne!

TV Nova a slovenská televize Markíza v září rozjedou společný projekt, soutěž o Československou SuperStar.

Informaci už potrdila i tisková mluvčí Novy Michaela Fričová s tím, že diváci se tak budou moci seznámit s talentovanými zpěváky i bohatou hudební tvorbou z obou zemí.

Horváth se konkurence nebojí
Vítěz SuperStar 2005 Vlasta Horváth nápad vítá a pokud mu to čas dovolí, určitě se bude dívat. "Myslím, že by to mohlo přinést oživení a přilákat diváky. Ti by snad zase brali soutěž vážněji. Myslím, že by tím i nová SuperStar získala zase punc, že jde o talentovaného zpěváka, který má publiku co nabídnout," říká Horváth a dodává, že konkurence se nebojí.

Vítězství v soutěži, kterého před lety dosáhl, si velice cení. "Není to jen tak něco. Uvědomte si, že jdete před diváky s velmi rozličnými písničkami, musíte je solidně zazpívat, musíte uspět před velmi tvrdou porotou a přesvědčit i lidi u obrazovek. Není to vůbec jednoduché a úspěch rozhodně není zadarmo," připomíná Vlasta Horváth.

Přezíravý postoj
Sám přiznává, že se mnohokrát setkal s přezíravým postojem, a to i ze strany pořadatelů hudebních produkcí.

"Řeknou - takové rychlokvašky nebereme, SuperStar, to nebylo nic. To je ale špatně, já jsem se například zpěvu věnoval už daleko před vstupem do soutěže, za mým úspěchem je spousta práce a tak je to nutné i brát," vysvětluje Vlasta Horváth.

Říká, že by ani na chvíli nezaváhal a i dnes by se přihlásil znovu. "Rozhodně nelituju, získal jsem mnoho velice cenných zkušeností i popularitu, která je pro zpěváka důležitá," konstatuje Horváth.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 185