Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Michael Jackson / foto: michaeljackson.com

To jsou věci. Michael Jackson je světluška

Maya a Nandy McCleanovy, dvojčata-tanečnice, se setkaly s Michaelem Jacksonem při konkurzu. Byly nadšeny, ale něco je na něm dost zarazilo.

Michael Jackson si začíná vybírat tanečnice do sboru, který s ním bude vystupovat v londýnské O2 Areně. Sestry McCleanovy, které tančily v Londýně například s Princem, by o místo velmi stály, ale pořád se s jistotou neví ani to, jestli se Jacksonův koncert opravdu uskuteční.

Světélkoval ve tmě
Maya a Nandy řekly reportérům Los Angeles Times, že byly nadšeny, když zahlédly Jacksona v tmavém hledišti, než vystoupil na scénu. "V hledišti byla opravdu tma, ale jeho kůže naprosto jasně světélkovala," dodala dvojčata.

Na konkurz, při němž se vybírá šest tanečníků a dvě tanečnice, se přihlásilo přes 400 mužů a 200 žen. V zákulisí prý panoval naprostý chaos - lidé si zkoušeli své "měsíční kroky" a kousali si nehty nervozitou.

"Bylo to jako něco z Jacksonova videa. Tohle byli opravdu skalní fanoušci. Spousta totálně šílených fanoušků, kteří vyrostli na Jacksonových videích," vzpomínala Maya.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 169