Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Chcete slevu na milión dolarů?

Podobný kupón asi nenajdete v krabici ovesných vloček.

Hospodářská krize důvěry dopadla i na trh s luxusním zbožím. A tak prodávající hledají inspiraci všude možně. V této cenové relaci je tedy zajímavé použití slevového kupónu, a teď pozor, na jeden milión amerických dolarů!

Floridský obchodník potřebuje prodat miliónové nemovitosti na Palm Beach a doufá, že podobné kupóny nalákají případné kupce. Ti mají možnost si vystřihnout si svou poukázku z místních Palm Beach Daily News.

Nabídka bude platná do konce měsíce května tohoto roku. Vztahuje se na přímořský pozemek o výměře dvou tisíc čtverečních stop s požadovanou cenou 3,7 miliónu dolarů. S ústřižkem novinového papíru se ovšem cena sníží na pouhé 2 700 000 dolarů.

magazin.cz

Pro pořádek je potřeba podotknout, že kupní cena pozemku činila v roce 2004 1,6 miliónu dolarů. Za pět let vytvořit zisk přes 168 % nevypadá jako špatné zaměstnání, co říkáte?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 72