Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nahá, sexy a popsaná Bar Rafaeli

Román Stephena Kinga na nahém těle jedné z nejkrásnějších světový modelek.

Stephen King je znám po celém světě jako král hororu a kvůli svým úžasným románům se nemusí pouštět do nějakých marketingových šíleností. Prodá se vše, co napíše. Přesto se své poslední novele nazvané Morality rozhodl věnovat maximum publicity. A to tak, že její část „vydal“ vytištěný na nahém těle světové top modelky Bar Rafaeli.

magazin.cz

Přítelkyně Leonarda DiCapria pózuje nahá, pokrytá jen písmeny prvního odstavce na sexy kůži, na obálce posledního čísla pánského magazínu Esquire.

Přes pravou paži třiadvacetileté krásky se táhne nápis Morality, nový příběh od Stephena Kinga uvidíme když se podíváme na levou paži. Zbytek těla pokrývají první slova románu, který pojednává o manželském páru, který má finanční problémy. Nořin zaměstnavatel jí udělá nemravný návrh, který by vyřešil jejich problémy a ještě by jim pomohou uskutečnit jejich sen – koupit si domek ve Vermontu. Ale jaké bude mít její jednání morální následky?

Bar k nápadu říká: „Nikdy jsem nic takového neviděla. Takže jsme chtěla být první, kdo to udělá.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 215