Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Daniel Craig / foto: imdb.com

Daniel Craig k sežrání. A co nějaký Čech?

Máte chuť na představitele Jamese Bonda? Tak teď si ho můžete olízat...

Angličanky svého Jamese Bonda milují a mnohé by ho samou láskou klidně snědly. Letos v létě se jim to podaří.

Daniel Craig, současný představitel agenta 007, totiž zvítězil v anketě výrobce zmrzliny, provedené u tisícovky žen. Dámy hlasovaly, kterou celebritu by nejraději viděly v zmrazené podobě.

Společnost Del Monte Superfruit Smoothies říká, že jejich návrháři neúnavně pracovali na tom, jak nejlépe zachytit ve zmrzlině scénu, v níž se Craig ve filmu Casino Royale vynořuje z vln.

Kdo by další v pořadí?
"Daniel Craig vyhrál v naší soutěži o nejpopulárnější britskou celebritu a je zvěčněn v ledové podobě," řekl mluvčí Matt O´Connor reportérům listu Daily Mail.

Daniel Craig bude k dostání s příchutí borůvek, brusinek a granátového jablka.

Když Angličanky uvažovaly o tom, koho by si nejraději olízly, zvolily na druhém místě Juda Lawa a Hugha Granta. Na čtvrtém a pátém místě se ocitli dva Velšané: Steve Jones a Tom Jones. Šestý byl Skot - Ewan McGregor. Sedmou, osmou a devátou příčku obsadili tři Davidové: Cameron, Beckham a Tennant. Na desátém místě se umístil televizní moderátor Philip Schofield.

Když už jsme u toho, kterého českého hezouna byste si dámy daly ve zmrzlé podobě vy? Své tipy přidávejte do diskuse...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 306