Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: metro.co.uk

VIDEOhit týdne: Mávající koza

Že je to nesmysl? Podívejte se na video!

Že internetovou celebritou se může stát opravdu každý dokazuje video, jehož hlavní hvězdou je obyčejná koza. Ale ta umí neobyčejnou věc: Mávat!

Její, respektive jeho jméno je Darren. Na požádání si stoupne na zadní, přední nohu opře o ohradu a pravou ruku, pardon nohu zvedne a radostně mává.

Darren předvádí svůj trik už měsíce. Poprvé zamával skupině dětí, která odcházela z prohlídky kozího výběhu farmy, od té doby je velikou atrakcí pro všechny, kteří navštíví jeho domov na White Post Farm v městě Farnsfield, nedaleko Nottinghamu.

Darrenova sláva dosáhla největšího věhlasu, když videa s jeho kouskem umístili a na Youtube, kde zaujal tisíce milovníků zvířecích filmů.

„Všechny ostatní kozy začaly na Darrena žárlit. Vnímají, jakou si získává pozornost a že dostává různé dobroty. Proto se ho snaží napodobit. On to miluje,“ směje se manager farmy Anthony Moore.

Video:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 173