Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Co se vám může stát ve striptýzovém baru...

Kuriózní nehoda se stala v Británii.

Jen si to představte: jdete se po dlouhém dni pobavit do striptýzového baru a chcete se maximálně uvolnit. To se vám ale nepovede, protože vás zraní nešikovná striptérka svým jehlovým podpatkem.

Nekompromisní žaloba
Co byste v takovém případě udělali? Možná byste se nechali ošetřit a odešli se zaříkáním, že už tam nikdy nevstoupíte. Ne tak Michael Ireland, kterému se celá záležitost přihodila.

Pětatřicetiletý byznysmen se rozhodl zažalovat jak striptérku, tak celý klub. Je pravdou, že byl zraněn docela vážně a musel jít na operaci s poškozením oka a zlomeným nosem. To vše mu přivodil neopatrný pohyb osmadvacetileté striptérky.

Irelandův právník nyní tvrdí, že jeho klient má od nehody problémy s viděním. Prý vidí všechno dvakrát.

Případy se množí
Navíc tvrdí, že byl udeřen náhle a bez varování. Poté, co pojišťovna striptýzového klubu odmítla uhradit náklady na ozdravení a bolestné, zažaloval právník striptérku jménem Cheetah.

Zdálo by se, že jde o ojedinělý případ. Ale není tomu tak. Jen ve Velké Británii se zranění podpatkem v nočních klubech objevilo hned několikrát za posledních pár let. Že by to ty holky dělaly schválně?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 102