Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Co je nejzajímavější na mužích? Je to...

Myslíte si, že ženy zajímá na mužích hlavně hluboký pohled, sympatický úsměv nebo ostře řezaná tvář? Omyl, ženy se nejraději dívají na mužský zadek!

Stereotypní pohled na to, že jen muži si vybírají ženy podle vzhledu, ale ženy hledají osobnost, se může díky nové studii otřást v základech. Ony se totiž ženy hrozně rády kochají pohledem na mužský zadek.

Čtyřicet procent žen férově přiznalo, že se se zalíbením ohlédne za vypracovaným zadkem narvaným v upnutých kalhotách okolo projíždějícího cyklisty. Opačně to není tak slavné. Mužů se za ženským zadkem otočí o deset procent méně.

Nejslavnější zadek Robbie Williamse
A proč tomu tak je? Ukázalo se, že mužský zadek je z anatomického hlediska mnohem vypracovanější a tudíž na pohled zajímavější než ženský. Dokonce i oblíbenost celebrit může určovat pevnost jejich pozadí, k nejslavnějším patří určitě vrchní část kalhot zpěváka Robbie Williamse.

Studii, si nechala vypracovat The Prostate Cancer Charity, která se snaží propagovat jízdu na kole ale i další sporty jako prevenci rakoviny prostaty. Výsledky je jistě potěšily, neboť, který ješitný muž není rád, když na něm se zalíbením spočine oko ženy?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 415