Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Chcete taky luxusní mini Hummer?

Hummer je auto, které ztělesňuje mužnost. Není ale zase tak drahé, aby v něm bohatým celebritám stálo za to jezdit. Ty potřebují dražší symboly, jako jsou Ferrari, Lamborghini či Aston Martiny.

Roztomilý Hummer
Jenže Hummer je přesto přitahuje. Tak co s tím? No, co třeba pořídit si mini Hummera o velikosti golfového vozítka. Je to dostatečně snobské. Ach ano!

magazin.cz

Přesně na tuhle klientelu se zaměřuje společnost Mini Hummer Europe, která nejrůznější malá vozítka v exkluzivních designech známých vozů, zejména pak Hummerů, poskytla celé řadě celebrit. Například fotbalistům Davidu Beckhamovi či Johnu Terrymu.

A když ho mají jeho kamarádi, zatoužil po něm také Ashley Cole. Ten má tak hodnou manželku, že mu golfového Hummera pořídila. V černé metalíze stál pouhých 23 000 dolarů, což dělá necelého půl miliónu korun.

magazin.cz


Jezdí na elektřinu

Tenhle mini Hummer je ale v lecčems exkluzivní. Má osmnáctipalcová kola s disky pokrytými zlatem. Zlatý je i přední nárazník a iniciály páru AC a CC na opěrkách hlav jsou vyrobeny z krystalů od Swarovského.

Uvnitř auta najdete kvalitní hudební systém od Sony, ale i mobilní video systém. Na rozdíl od skutečného „ropáka“ Hummera jezdí tenhle na elektřinu a dosahuje maximální rychlosti 55 kilometrů za hodinu. Pár ho hodlá používat pro přesuny na svém rozlehlém pozemku.

Autíčko získalo homologaci pro evropské silnice, takže to může být i vhodný způsob dopravy městem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 189