Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

To je fórek! Obama jako komiksový superhrdina

Americký prezident je považován téměř za superhrdinu. Ale co když je jím doopravdy?

Některým vtipálkům není nic svaté. Dokonce ani nejmocnější muž světa dnešních dnů. Barack Obama se objevil v dvouminutovém hrdinském videu jako superhrdina, který přichází „zachránit den“.

Dvouminutový film byl poprvé představen na tradičním výročním setkání novinářů Asociace televizních a rozhlasových dopisovatelů ve Washingtonu. Má ho na svědomí společnost JibJab Media, která se na výrobu politických animovaných klipů specializuje.

Vyfešákovaný bijec
Americký prezident je v klipu vyfešákovaný do superhrdinského obleku ála Superman. Zaplavuje zbídačenou zemi dolary, popere se s klesající křivkou HDP, kterou vystřelí k výšinám.

Pak se proletí nad středním východem, kterému věnuje mír a lásku. Jen tak mimochodem vyřídí Bin Ládina. Pěstí.

Zvládne ještě vyřídit třeba somálské piráty, ale to už jsou jen prkotiny. A abychom nezapomněli, nechybí ani obligátní kotě na stromě.

Po shlédnutí tohoto kresleného videa, v němž zachraňuje svět, se pak skutečný Barack Obama postavil a pronesl řeč prošpikovanou vtípky i na adresu rozhlasových a televizních novinářů...

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 339