Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Prodával sexy fotky mámy, aby si vydělal

Teenager dostal dobrý nápad na přilepšenou.

Na Novém Zélandu se v hlavě jednoho teenagera urodil zdánlivě bezchybný nápad. Rozhodl se na internetu prodat pár sexy fotografií, na nichž není nikdo jiný než jeho máma ve spodním prádle.

 

Pět nahých fotek mé mámy

Zatímco ostatní osmnáctiletí by se střežili jen zahlédnout nahé fotky svých rodičů, Michaelovi z Aucklandu nepřišlo nic divného na tom, vystavit na internetu fotky své mámy Jennifer (44 let), a to hned dvakrát. V jednom albu byly fotky nahé, v druhém polooblečené.

 

Michael do internetové aukce nejprve umístil „pět nahých fotek mé mámy“, což Jennifer poněkud roztrpčilo a žádala jejich stažení. Tomu aukční dům vcelku bez problému vyhověl.

 
Máma souhlasila

Nicméně možnost vydělat jednoduše nějaké ty peníze nebyla tak úplně proti srsti ani mámě. A tak se hned další den v aukci objevily její glamourové fotky, tentokrát už i s jejím posvěcením.

 

Fotky měly přitom úspěch. Ještě předtím, než byly opět staženy, tentokrát pro nepatřičnost, poté, co se o případ začaly zajímat noviny, je shlédlo na 11.000 lidí.

 

„Popravdě, nechceme být místem, kde si lidé budou vyměňovat fotky svých nahatých maminek,“ řekl k tomu mluvčí internetového aukčního domu TradeMe Jon Macdonald.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 257