Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gába Al Dhábba / foto: Korzo

Proč Gába Al Dhábba sekla se zpíváním?

Ještě před pár lety byla Gabriela Al Dhábba známá zpěvačka, lidé ji oslovovali na ulici a žádali o autogram.

Exotická kráska se sametovým hlasem a záplavou dlouhých černých kudrnatých vlasů okouzlila svým zpěvem i neobvyklým zjevem v soutěži Česko hledá SuperStar spousty diváků. Teď se ale karta obrátila.

Jejímu uhrančivému pohledu neodolal ani zpěvák Petr Bende. Více než rok spolu chodili. Pak Gába podle informací z bulváru propadla alkoholu a drogám. Ona sama tvrdí, že je to lež.

"Není to pravda, drogy jsem nikdy nebrala a alkohol piju normálně, jako asi každý. Nejsem abstinentka, občas si dám víno nebo pivo, ale rozhodně nejsem žádná alkoholička," vysvětluje Gába. A dodává, že se showbyznysem už nechce mít nic společného.

"Měla jsem období, kdy jsem si zakládala na extravaganci, nechala jsem se ostříhat dohola a chtěla jsem dělat takzvané umění, zpívat po klubech, ale to už je dávno pryč. Dneska zpívám jen na procházkách svému psu," svěřuje se ochotně.

Vrátit na pódia se Gába rozhodně nechce

"Opravdu nestojím o takzvanou slávu, nechci být pronásledovaná na každém kroku fotoreportéry. Nejsem prostě ten typ. A vůbec, myslím si, že jsem na SuperStar jen někomu zabrala místo. Všechen ten humbuk není prostě pro mě, nemám na to povahu a toho možná někdo i využil," říká skromně.

Na to, aby vyvracela nejrůznější fámy a nesmysly, které se o sobě přečetla, prý neměla sílu.
A čím se momentálně živí?

"Dva roky jsem dělala produkční v klubu Retro a teď dělám PR manažerku. Moc mě to baví, občas využiji svých známostí a pozvu na některé akce, které pořádáme, své bývalé kolegy, ze kterých se mezitím staly celebrity," prozrazuje.

Gába tvrdí, že je v pohodě, dokonce ani na soutěž, které se zúčastnila a která ji vynesla na krátkou dobu na výsluní popularity, nijak nezanevřela. Na nový boj o Česko-Slovenskou SuperStar se prý určitě podívá. Pokud jí to čas dovolí.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 104