Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

YouTube hit: batolata na kolečkových bruslích!

Nemusíte být na děti dokonce je můžete nenávidět, ale tohle video vás dostane!

Internetovou senzací se stala reklama ve které zběsile řádí na kolečkových bruslích za rytmu hip hopu parta výtržníků... v plenkách. Za uplynulý týden vidělo na Youtube klip nabitý speciálními efekty přes 4 milióny uživatelů.

Na první krůčky dítěte je hrdý každý rodič a je to pro něj nezapomenutelná událost. Nezapomenutelnou noční můrou rodičů by se nepochybně stal úprk potomka v plenkách na kolečkových bruslích před revmaticky vrzajícími koleny zoufalého rodiče.

Jedno z 96 počítačově vyvedených batolat pustí přehrávač ze kterého se vine zremixovaná verze slavného hitu Rapper's Delight od newyorské party The Sugarhill Gang's z roku 1979. A spanilá jízda může začít!

Minutový snímek pocházející z dílny londýnského Pinewood Studios překvapivě nepropaguje pleny a ni dětská zásyp, ale vodu Evian. Kampaň by měla běžet ve většině zemí světa v televizi, opomenut není pochopitelně ani internet.

Podle Making of, které je umístěno pod inkriminovaným videem, se zdá, že celá sranda vznikala v pražských barrandovských ateliérech.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 437