Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Tenhle chlap má rohy. A chce i ocas?!

Už jsme viděli lecjakou fyzickou úpravu, ale tahle přesto dokáže zaujmout. Angličan Gavin Paslow se rozhodl, že chce vypadat jako Lucifer, tedy padlý anděl, z něhož se stal ďábel – strůjce všeho zla na zemi.

Zneužil podpory
Za upravené svého zevnějšku, tedy za malé růžky či rozříznutí jazyka, zaplatil více jak sto tisíc korun. Nedosti na tom, tyto peníze v podstatě zneužil ze státní podpory, kterou pobíral, přestože pracoval.

Proto byl odsouzen ke dvěma stům hodinám veřejně prospěšných prací. Jenže kvůli bolavým zádům je prý nemůže vykonávat. A tak dostal domácí vězení mezi pátou hodinou odpolední a pátou ranní. Ještě že tak, lidé se jeho zevnějšku totiž začínají bát.

magazin.cz

Chce ocas
Kromě tělesných modifikací totiž nosí většinou i luciferovskou bradku a obléká se tak, aby byl svému vzoru co nejpodobnější. S úpravami svého těla navíc rozhodně nemíní skončit. Jeho velkým snem je pořádný ocas.

Jeho růžky jsou vlastně teflonovými boulemi umístěnými pod kůži. V ústech má zase keramické tesáky. Kromě toho se pyšní devětadvaceti ďábelskými tetováními a jedenácti piercingy.

Někoho možná zaujme, že jde o rozvedeného otce dvou dětí, který má i jiné zájmy než jen vypadat jako Lucifer. Například jízdu na motorce nebo středověkou lukostřelbu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 783