Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Sexbomby jako tlusťošky. Jak by vypadaly?

Asi se to nikdy nestane, ale ta představa přece jen budí určité fantazie – co kdyby přední celebrity, které si na chleba vydělávají svou krásou a dokonalou (možná až moc) postavou, náhle ztloustly?

A ztloustly by opravdu pořádně, ne jen o pár kilo, jež třeba hollywoodští mágové dokáží bez problémů zamaskovat. Pohled na obrázky, které tuto fikci prezentují, je přitom velmi důvěryhodný.


Neznat tyto celebrity v reálu, mohli bychom si myslet, že takhle skutečně vypadají. Jednás e přitom jen o technickou hříčku, ale i důkaz toho, co všechno se dá udělat retuší.


Herečky, modelky a zpěvačky jako Keira Knightley, Angelina Jolie, Cheryl Cole, Amy Winehouse, Victorie Beckham, Naomi Campbell, Paris Hilton či Madonna vypadají v plnoštíhlém podání vskutku zajímavě.

magazin.cz

Ve skutečnosti se jedná o reklamu na novou videohru Fat Princess, v níž se tlusté postavičky mlátí na komiksově vyvedeném středověkém bojišti. Hra půjde stáhnout ze sítě Playstation Network již v srpnu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 714