Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Reuters

Svaly a žíly, to je Madonna. Líbí, nebo ne?

Pokud Madonnu někdy unaví šoubyznys, může začít novou kariéru jako trenérka ve fitku. Populární zpěvačka má neuvěřitelně vytvarovanou postavu, nikde není ani památka po tuku…

Britský bulvár se ale nové tváře Madonny trochu děsí a poukazuje nejen na svaly, ale také na vystouplé žíly na pažích, které v blescích fotoaparátů na ulici opravdu nevypadají příliš sexy.


Deník Daily Mail šel dokonce tak daleko, že přirovnal slavnou popovou hvězdu ke kontroverzním výstavám preparovaných těl.

magazin.cz

 
Za žíly může jóga?

Padesátiletou Madonnu vyfotili paparazzi v neděli, když opouštěla londýnskou restauraci a jela do svého domu v britské metropoli.


„Možná by měla přehodnotit svůj přístup k tréninkům v posilovně,“ uvedl list s tím, že zpěvačka trénuje šest dnů v týdnu dvě hodiny denně a maká přitom naplno.

 
magazin.cz

magazin.cz

magazin.cz

Její newyorská trenérka Tracy Anderson za ní dokonce zaletěla do Londýna, aby jí pomohla udržet se v kondici na evropské turné. Tyto dvě ženy představila herečka Gwyneth Paltrow, které Anderson pomohla hubnout po porodu v roce 2006. To ale možná Gwyneth netušila, jaký cvičební dril Madonna nastartuje.

magazin.cz

magazin.cz

 

Ačkoliv se nové Madonnino tělo, které má daleko do někdejších kypřejších tvarů, řadě lidí ne zcela zamlouvá, sama trenérka je se svou prací spokojena.


„Kompletně jsem změnila její tělo. Řekla jsem jí, ať zapomene na všechno, co se naučila dříve a vzdá jógu. Právě ta může za ty vystouplé žíly. Madonna je díky mě fit a vypadá fantasticky,“ uvedla Tracy Anderson.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 942