Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Relax / foto: shutterstock

5 kamarádek, které má každá žena

Chodit s holkou je velmi příjemné, ale místy také náročné a pro někoho i nevyzpytatelné. Je třeba proniknout do životních konstant, které ženy mají.

Ty jsou si překvapivě podobné. Jako ideální příklad mohou sloužit kamarádky, které si holky vyhledávají. Dají se zaškatulkovat do pěti typů, přičemž je dost pravděpodobné, že i vaše partnerka takové má.

Divoká kamarádka ze školy

Takové kamarádky se nacházejí zejména na vysokých školách. A jde vlastně o ekvivalenty vašich hospodsky založených kámošů. Divoké kamarádky znají každý bar ve městě, dokáží balit chlapy, nenosí spodní prádlo a umí skvěle pařit. Nebezpečí nastává ve chvíli, kdy taková kamarádka vytáhne vaši přítelkyni na mejdan. Tam ji totiž pravděpodobně začne vtloukat do hlavy, že monogamie je jen další sprosté slovo. Řešením je nepouštět partnerku s takovou kamarádkou z dohledu.

Nejlepší kamarádka, kterou nenávidí
Takřka tak jisté, jako že Slunce vychází na východě, je i to, že i vaše partnerka má velmi dobrou, ne-li naoko nejlepší kamarádku, kterou ale ve skutečnosti nesnáší. Když jsou spolu, vypadají neoddělitelně, ale jakmile jdou každá po svých, nepřestanou se pomlouvat. Do očí by si to ale neřekly, jsou přeci nejlepšími kámoškami. Tohoto podivného vztahu může využít i muž, a to tehdy, když si potřebuje vylepšit skóre. Pak stačí zahrát na tuto strunu nenávisti a rázem je on největším spojencem partnerky.

Věčně samotná kamarádka

Ženy mají také kamarádky, které nejsou schopné najít si známost. Co si budeme povídat, většinou jsou to ty, které mají pár desítek kilo nadváhu, moc o sebe nepečují nebo naprosto nesnesitelně kvákají. Jenže vaše přítelkyně ji má ráda – možná i proto, že si v její přítomnosti dokazuje, jak je na tom dobře. Jenže mít takovou kamarádku na nějakém večírku znamená často kompromisy z hlediska zábavy. Asi se s ní totiž nebudete chtít moc bavit a vypadat vedle ní vesele, ale možná budete muset.

Kamarád

Ano, ženy nemají jen velmi dobré kamarádky, ale také kamarády. A nemusí být nutně homosexuální orientace. Naopak, je dosti pravděpodobné, že její vztah s ním je o dost starší než ten váš, byť se drží jen na přátelské úrovni (ale kdoví, jak tomu bylo v minulosti?). Navíc, když partnerku v něčem zklamete, buďte si jisti, že její kamarád z vás udělá toho nejnecitlivějšího grázla. To se pak špatně usmiřuje.

Skutečně nejlepší kamarádka

Nejlepší kamarádku má úplně každá žena, tím si buďte jistí. Je velmi pravděpodobné, že se znají od útlého dětství, vědí o sobě úplně vše a naprosto všechno si říkají. Vypráví si klidně i o vašem intimním životě. Jde zkrátka o spřízněné duše. Tahle kamarádka o vás bude vědět věci, které nevíte ani vy sami o sobě. A zná tajemství vaší přítelkyně, která by vám ona nikdy neprozradila. S takovou osobou je třeba nakládat velmi obezřetně. Pakliže si ji znepřátelíte, je dost možné, že vztah skončí v troskách. Ale když si ji nakloníte, získáte užitečného přímluvce i zdroj informací.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 96