Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
David Beckham / foto: Emporio Armani

Kolik platí za lásku slavní?

Říká se, že lásku si za peníze nekoupíš. Některé celebrity to ale zkusily a ejhle – povedlo se! Jejich polovičky jim začaly pěkně zobat z ruky...

David Beckham kupuje kabelky
Občas to mezi nimi zaskřípe. Victoria manželovi dělá žárlivé scény (naposledy kvůli modelce Mariann Fogarasy, se kterou byl David na večeři), on jí zase vyčítá, že vymetá večírky a nebetyčně utrácí. Ale jak to tak bývá, všechno se dá „uhladit“. Fotbalová hvězda po 10 letech manželství s Posh Spice ví jak - koupí jí kabelku. A ne ledajakou. Victoria je totiž vášnivou sběratelkou luxusních „tašek“ od Hermés.

Madonna platí hudební lekce
Je o 14 let mladší než jeho máma, modelovi Jesusovi Luzovi to ale nevadí. Jeho skoro jedenapadesátiletá milenka Madonna totiž dokáže jejich lásku pěkně ocenit (samozřejmě v dolarech). Nedávno mu koupila hudební výbavu za 30 000 doláčů a k tomu „přihodila“ i super učitele DJ Enferna, který má krasavce vyškolit v hip hopu. Jak to ale vypadá, je to zbytečná investice. Jesuse totiž více zajímá techno.

Brad Pitt sází na umění
Angelina Jolie a Brad Pitt prochází vztahovou krizí. Ještě loni zahrnoval herec svou polovičku luxusem. K narozeninám jí třeba koupil dvě křesla od designéra Maxe Lamba (jedno stálo 25 000 dolarů), lampu za 50 000 dolarů a k tomu ještě stůl za 293 000 dolarů. Letos ale tak štědrý nebyl. Angelinu „odbyl“ jen rodinným portrétem, prádýlkem, květinami a dortem. Ale co mu to bylo platné, když se zase pohádali! Tentokráte kvůli Bradově bývalce – Jennifer Aniston – kterou Pitt údajně navštívil v jejím bytě v Los Angeles. To už nic nespraví!

Tony Parker lepí nevěru diamanty
Párkrát jí ten její Parker zahnul... Ale Eva Longoria Parker přivírá oči. Proč asi? „Mám skvělého manžela. Kupuje mi luxusní dárky, třeba nedávno jsem od něj dostala střevíčky od Christiana Louboutina a diamantový náramek.“ No řekněte, má to někdo?

Robbie Williams utrácí za depilaci
Zpěvák Robbie Williams nikdy neměl o ženy nouzi. Jenže teď se zrovna zamiloval do herečky Aydy Field. Všechno by šlo jako po másle, kdyby ovšem nezjistil, že jeho milovaná je jaksi trochu víc chlupatá. Co teď? Robbie situaci vyřešil šalamounsky a koupil své Aydě praktický dárek – poukaz na orientální depilaci celého těla!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 37