Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Místo viagry si dejte zmrzlinu

Známý londýnsky obchod Icecreamists zařadil do nabídky novou zmrzlinu s příznačným názvem The Sex Pistols. Jde o koktejl obsahující kromě zmrzliny a absintu také libido posilující ingredience.

magazin.cz
Zapomeňte na tradiční vanilku či čokoládu, Londýňané si budou moci na vlastním těle vyzkoušet novou kombinaci stimulantů pro své sexuální touhy. Na rozdíl od viagry do sebe v koktejlu vpravíte pouze přírodní látky. Například ginko, arginin či guaranu. Zřejmě pro akceleraci účinku je základem i panák opojného absintu, který vám mimo jiné zvedne krevní tlak. Což ostatně není při hledání erekce na škodu. S ohledem na tuto kombinaci je ale prodej omezen pouze na jeden koktejl pro jednu osobu starší 18 let.

Matt O’Connor, majitel Icecreamists , věří v účinnost natolik, že vyzývá zákazníky, aby se vyvarovali otravování personálu. Dát si zmrzlinu za 12 liber (cca 360 Kč) je ale hodně vzrušující záležitost i bez ginka a absintu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 80