Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Lopez / foto: Shutterstock

Jennifer Lopez přibrala 22 kilo!

Herečka a zpěvačka Jennifer Lopezová přiznává, že dostat se do formy po porodu dvojčat, bylo velmi těžké.

 Dvojčata Maxe a Emmu porodila v únoru 2008 a během těhotenství přibrala 22 kilogramů. Jennifer Lopez byla šokovaná, když váhu hned po porodu neshodila.

"Myslela jsem si, že zhubnout bude jednoduché, protože jsem se celý život udržovala v dobré kondici. Ale nakonec to bylo peklo. Během těhotenství jsem přibrala 22 kilogramů. Prvních patnáct rychle zmizelo, ale pak pořád ještě zbývalo tak sedm osm kilo a těch jsem se nemohla zbavit. Musela jsem držet dietu a hodně cvičit," říká Jennifer Lopez.

Podle serveru FemaleFirst prý Jennifer teď dokonce uvažuje, že by přehodnotila dřívější velmi negativní názory na plastickou chirurgii.

"Musím říct, že se cítím skvěle. Cítím se stejně, jako jsem se cítila, když mi bylo dvacet. Nevím, jestli si nechám udělat nějakou plastiku. Nevím, jak si budu připadat, až budu starší. Jsem přírodní typ a věřím, že krása není jen fyzická věc. Naštěstí jsem si ale zvykla na to, že se často vidím, a tomu, jak vypadám, se moc nevěnuji," tvrdí Jennifer Lopez.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 236