Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Christina Aguilera / foto: The Sun

Fotograf Rankin: Aguilera je nesnesitelná ženská

Slavný britský fotograf Rankin proklíná Christinu Aguileru (28) jako "primadonu z pekla" a přísahá, že už s touhle zpěvačkou, která je posedlá sama sebou, nikdy pracovat nebude.

Fotograf, kterému pózovala řada slavných osobností, mezi nimi Britney Spears, Kate Moss, Naomi Campbell, Kylie Minogue a Leonardo DiCaprio, s Aguilerou spolupracoval v roce 2007.

Nicméně dnes si tento u celebrit oblíbený fotograf stojí za tím, že slavnou zpěvačku už nikdy znovu fotit nebude. Nesnáší totiž její způsoby.

"Christina byla primadonou z pekla a pohybovat se v její blízkosti byla čirá muka. Je tak posedlá sama sebou! Trvala na tom, že ji její řidič odveze až do studia, aby ji venku nefotili žádní paparazzi. A to i přesto, že venku nebyla ani noha," svěřuje se fotograf se svými zážitky britskému časopisu Closer.

"Potom se vnutila na jeden můj večírek a její bodyguard stál před toaletou a hulákal: ´Tuto toaletu používá Christina a nikdo jiný.´ Ta ženská je špatný vtip," uzavírá Rankin.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 127