Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Zklamání v posteli / foto: sxc.hu

Ženy probrečí rok a čtyři měsíce života!

Napadlo vás někdy spočítat, kolik času ženy v životě probrečí? Hodně!

Asi to nebude žádné překvapení, alespoň pro muže, kteří jsou přesvědčeni, že ženy jsou na světě jen proto, aby je obtěžovaly svým fňukáním. Podle nové studie každá žena ze svého života stráví celých šestnáct měsíců v slzách.

V prvních letech života jsou asi probrečené hodiny a dny mezi muži a ženami vyrovnané, nicméně studie podává informace jen o té hezčí polovině lidí. Holčičky během prvního roku života prokřičí tři hodiny denně - když chtějí přebalit, nakrmit nebo se nudí.

Další fáze je od jednoho do tří let, kdy dívky pláčou dvě hodiny a pět minut za den. Důvodem jsou hlavně pády, únava a když jim někdo vynadá.

V letech dospívání stráví v slzách dvě hodiny a třináct minut za týden. Za tyto výlevy jsou nejvíce zodpovědné hormony, hádky s přáteli, odmítnutí a ztroskotání.

Na tři tisíce žen, které hlasovaly na serveru www.TheBabyWebsite.com, přiznaly, že po devatenáctém roku věku mají v rukou kapesník dvě hodiny a 14 minut týdně.

Abychom to upřesnili, mladé ženy mezi 19 a 25 nejčastěji doženou k slzám dojemné filmy, dále to jsou nejistota a starosti ve vztazích a samozřejmě ztráta lásky. Po pětadvacátém roce života je nejčastějším důvodem k pláči rozchod s životním partnerem, ale také když uslyší nějaké špatné zprávy o svých přátelích, případně když se cítí unaveny.

Točíme se v kruhu?
Když si tohle všechno podtrhnete a sečtete, mělo by vám vyjít číslo 12 000 hodin.

Kathryn Crawford z pořadatelské stránky TheBabyWebsite říká: „Nikoho asi nepřekvapí, že nejčastějším důvodem pláče u malých dětí jsou různé nehody. Ale studie ukázala, že se vlastně pohybujeme v kruhu. Jedním z častých důvodů pláče jak u malých dětí, tak i v dospělosti je únava.“

Také je překvapivé, že ve zralém věku ženy velice často dohání k slzám to, co postihne jejich blízké. Jsou to například špatné zprávy o rodičích, ale také znepokojivé novinky, které slyší ve zprávách,“ uzavírá nejzajímavější závěry studie Crawford.

5 NEJ důvodů k pláči:

Věk 0-1
hlad
pocit únavy
je to jediná forma komunikace
potřeba přebalit
cítí se nemocně

Věk 1-3
když se zraní
pocit únavy
když upadne
když něco chce
když je napomenuta, že zlobí

Věk 4-12
když je napomenuta, že zlobí
když se zraní
cítí se nemocná
pocit únavy
hádky s kamarády

Věk 13-18
hormony
hádky s přáteli
cítí se ponížená, odvržená
zklamání
„Lidé jsou tak hrozní“

Věk 19-25
dojemný film
cítí se ponížená, odvržená
ztráta milého
pochybnosti ohledně současného vztahu
když čeká dítě

Věk 26 +
dojemný film
rozchod s partnerem
ztráta milého
pocit únavy
když slyší špatné zprávy

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 367