Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady GaGa / foto: ladygaga.com

Lady Gaga šokuje sexy klipem. S lesbičkami

Nikoho asi nepřekvapí, že zpěvačka Lady Gaga svým dalším klipem opět šokuje...

Nikdy bychom zpěvačku lady Gaga nemohli nazvat konvenční, a tak není divu že svým novým videem k singlu LoveGame, zase posunula své hranice sexuality o kousíček dál.

V klipu se tentokrát líbá s tanečníky převlečenými za newyorské policisty. Na tom by zas tak nic kontroverzního nebylo, ovšem později dojde i na líbačku se policejní důstojnicí. Lesbický sex prostě táhne a dráždí zároveň. Ruku na srdce. Vás nerajcuje, když se na parketu začnou líbat dvě holky?

Třiadvacetiletá hvězdička si také velice často při tanci - oděná jen do spodního prádla - velmi často sahá do rozkroku. Co tam hledá?

Zákazy a cenzura
Asi nikoho nepřekvapí, že video už bylo zakázáno v některých arabských zemích a dokonce v Austrálii na televizním kanále Channel 10. Důvodem je právě nepokrytá vizualizace sexu a lascivní text. Některé příliš odvážné scény dokonce cenzuruje i MTV a VH1.

Songa LoveGame byla inspirována zpěvaččiným setkáním se jedním velmi atraktivním mužem v newyorském nočním klubu. Text písně taky nemluví v náznacích. Vezměte si třeba slova: "I wanna take a ride on your disco stick." Když říká, že by si ráda zajezdila na jeho disko tyči..., nemůžeme ani náhodou předstírat, že nemluví o sexu.

Překvapená Lady
Lady Gaga je ovšem velice překvapená, že byl její klip pro MTV sestříhán, když mnoho jiných videí také nepokrytě zobrazuje sex. "Mnoho interpretů, kteří se orientují podobně jako já na mladé lidi, natočila mnohem dráždivější videa než já.," rozčiluje se.

Lady Gaga dále prozradila, že video je vlastně poctou jejímu předchozímu životu v New Yorku, když vyrážela do klubů s umělci a tanečníky z různých ras i sexualit. V tomto kontextu nikoho nemůže zarazit ani její líbání s děvčaty, protože svou bisexualitu nikdy netajila.


Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 455