Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Katy Perry / foto: Egotastic!

Katy Perry si vymodlila prsa!

Toužíte po velkých prsou? Zkuste to jako zpěvačka Katy Perry.

Zpěvačka Katy Perry prozradila britskému deníku The Sun, že za své impozantní poprsí vděčí Bohu, ke kterému se prý usilovně modlila.

"Živě se pamatuji, jak ve svých devíti letech klečím u své postele a modlím se. Žádala jsem tehdy Boha, aby mě obdařil ňadry, která budou velká tak, že když budu ležet na zádech, neuvidím si nohy," prozradila na sebe zpěvačka, která se snad nejvíce u svých posluchačů zapsala hitem I kissed a Girl. "Evidentně se mi to splnilo," dodala s humorem.

Údržba je náročná
Zatímco Bůh byl ke Katy Perry štědrý, údržbu ňader si už zpěvačka musí zajistit sama. Sympatická kráska se deníku také svěřila se zajímavou technikou, díky které se vždy před vystoupením ujistí, že jí prsa na veřejnosti nevyklouznou.

"Pokaždé, než jdu na jeviště nebo než vyjdu někam, kde je hodně novinářů, vezmu si švihadlo a asi takových deset minut přes něj skáču ve svém kompletním úboru," přiznala Perryová svůj tajný recept.

"Vypadám sice jako Rocky, ale jen tak se mohu ujistit, že je vše pevně na svém místě a mé oblečení neselže. Nechci, aby si tyhle nárazníky předváděly svou vlastní show."

Katy Perry se právě tohle přihodilo při jejím listopadovém koncertu, kdy jí z bílého korzetu vypadlo ňadro. Nepomohlo jí ani to, že si korzet během projekce přidržovala, když své "neštěstí" zjistila.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 111