Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Agáta Hanychová / foto: Korzo

Agáta Hanychová na erotické party!

Co myslíte? Odhodila Agáta na erotické party svršky?

Vedro k zalknutí, pomalé servírky, ale řádné erotické dusno provázely ve středu oslavy 19. výročí založení dnes již trochu skomírajícího NEI Reportu na terasách pražského klubu Mánes.

Kardiaci se místu vyhýbali obloukem, ti odvážnější s potem na čele a rychle rostoucím tlakem sledovali striptýz a následné počínání dvou děv, které se vysloveně měly rády a dávaly to nejen sobě, ale i divákům jasné najevo.

Mezi řadou okounějících byla i Agáta Hanychová. Kdo však očekával, že i ona odloží lehké šatky a předvede se v rouše Evině, byl zklamán.

magazin.cz

Stydlivka Agáta a světák Vyčítal
"Jsem tu pracovně. Dělám rozhovory a k nějakým exhibicím před masou čumilů bych se rozhodně ukecat nedala. To není pro mne. Sex mám ráda, ale ne na veřejnosti," tvrdila Korzu Agáta. A aby nebudila plané naděje, raději se skryla do útrob Mánesa.

To známý country pěvec Honza Vyčítal byl aktivnější. Ne snad, že by odhodil svršky a případně i spodky, ale se zájmem sledoval produkce vlnících se dívčích těl. A o tom, že vystoupení lepých děv prožíval, svědčilo i to, že přes svou velkou lásku k pivu se odřekl zlatavého moku, aby mu nic neuniklo.

magazin.cz

"Pěkný holky," ulevil si Vyčítal po předváděčce a místo konkrétnějšího zhodnocení programu a jeho vztahu k sexu a erotice konečně popustil uzdu své pivní vášní a naráz do sebe zvrhl jeden půllitr.

"Na nic se mi neptejte, relaxuju," odrážel zpěvák dotazy. Ale aby nebyl podezříván, že přišel jen na "kukačku" svlékajících se dívek, předvedl i on něco ze svého umění. Na závěr párty zapěl jednu se svých oblíbených odrhovaček, parodii na píseň Dobrý den, majore Gagarine.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 226