Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Eva Longoria / foto: Shutterstock

Jaké celebrity ujíždí na zmrzlině?

V Hollywoodu je horko. A tak slavným nezbývá, než se trochu zchladit. Třeba pořádnou porcí zmrzliny... Která je pro ně favorit?

Britney Spears miluje všechny!
Jak to tak vypadá, jazýček této popové divy už léta „zamrzl“ na zmrzlině. Britney totiž patří mezi největší jedlíky této mražené pochoutky. A jaká zmrzlina je u ní na prvním místě? Určité vanilková, ovšem ne v kornoutku, ale v oplatce, aby se dala jíst jako sendvič. V těsné závěsu za ní boduje mátová s kousky čokolády, jahodová, kávová, oříšková...

Jenže jak se zdá, hvězda bude muset své chutě trochu omezit. A to ze zdravotních důvodů! Britney údajně trpí duševní chorobou – maniodepresivní psychózou – u které se mléčné výrobky nedoporučují.

Vědci z Royal College of Psychiatris ve Velké Británii totiž zjistili, že konzumace masa a mléčných produktů toto onemocnění jen zhoršuje. A tak Britney nezbývá nic jiného než tvrdá veganská dieta. Že by popová kráska místo nanuku chroupala mrkev? Možná. Otázkou však je, jak dlouho jí to vydrží...

Jackie Chan propadl čokoládové...
„Ty jsi má, čokoládová........“ asi tak si může pobrukovat komik Jackie Chan pokaždé, když si z cukrárny odnáší svou oblíbenou zmrzlinu. Má ji rád v kornoutku nebo i jako moučník, s oplatkou. Říká se, že tento mistr bojových umění má pro tuto lahůdku slabost. „Ne, opravdu si pro ní nechodím každý den,“ dušuje se pokaždé, když ho paparazzi přistihnou při činu.

Eva Longoria Parker sjíždí magnum
Láska téhle snědé herečky tomuto snědému nanuku je tak trochu za peníze. Loni se totiž stala „tváří Magnum“ a za několikamilionový úplatek se s chutí zakusovala do jeho křupavé čokolády: „Mmmm, jsem šťastná, že můžu reprezentovat Magnum. Mám totiž strašně ráda čokoládu,“ přiznávala loni zoufalá manželka. Tyto chvalozpěvy jí zůstaly dodneška. Přestože kráska striktně dbá na svůj jídelníček, občas zhřeší a dopřeje si svůj oblíbený nanuk.

Angelina Jolie kupuje zmrzlinu z lenosti
Mrazák této ultraštíhlé herečky je přeplněný zmraženými pochoutkami všeho druhu. Angelina, která sice dává přednost hamburgerům, nedá na zmrzlinu dopustit. Díky ní totiž nemusí vařit! Její děti jsou totiž zvyklé mít k večeři pár kopečků své oblíbené čokoládové, jahodové nebo vanilkové zmrzliny.

Starci „na ledu“
Nejsou už mezi námi, ale jejich vášeň pro zmrzlinu se stala legendou. Třeba zpěvák Elvis Presley zbožňoval broskvovou zmrzlinu. Krasavec Marlon Brando byl takový zmrzlinožrout, že byl schopen spořádat pět galonů této mražené pochoutky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 88