Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shu

Používá podprsenku jako kabelku. Co se jí tam vejde?

Co všechno se vejde do podprsenky? Klíče, fotoaparát, deodorant...

Dvacetiletá Američanka a majitelka bujného poprsí se stala hitem na internetu poté, co se nafilmovala, kterak používá svou podprsenku jako plnohodnotnou kabelu. Dokáže do ní napěchovat neuvěřitelné množství věcí.

Více než milion internetových uživatelů se nalogovalo na stránky studentky z Arizony jménem Winter Pierzina, která z podprsenky podobně jako kouzelník z klobouku postupně vytáhla: svazek klíčů, mobilní telefon, rtěnku, foťák a dokonce i deodorant. Ostatně podívejte se sami:


Ve filmu říká: "Jen se chci s vámi podělit o to, jak úžasné je mít velká prsa, protože podprsenku pak můžete použít třeba jako peněženku."

Přiznává, že nápad vystavit svá videa na internet jí vnukl kamarád, který ji upozornil, že kluci žádné kapsy ani kabelky, aby v nich nosili různé drobnosti, nepotřebují. Jak vidno, ona také ne.

Všimla si ji i televizní stanice NBC z Chicaga, které řekla: "Můžete mi dát cokoli chcete, abych donesla na party. Do podprsenky putovaly tři sady klíčů, tři různé rtěnky a tři telefony. Za pět minut jsem měla v podprsence vše poskládané tak, že nikdo nepoznal, že něco nesu."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 362