Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Archiv

Eminem a sex? Prý děs a hrůza

Exmanželka zpěváka Eminema Kim Mathers se v nedávném rozhovoru v rádiu do svého bývalého manžela pěkně obula. Mluvila o něm jako o "hrozném člověku" a o "propadáku" v posteli.

Eminem, vlastním jménem Marshall Bruce Mathers III, a Kim Mathers se nadobro rozešli minulý rok, a to po jejich druhém pokusu o manželství.

Během svého rozhovoru na americké rádiové stanici WKQI v Detroitu ve státě Michigan Mathers uvedla, že další usmíření s Eminemem nepřichází v úvahu.

"Nesnáším ho. Je to fakticky hrozný člověk a je den ode dne horší. Kdykoliv se k němu přiblížím nebo slyším jeho jméno, chce se mi zvracet. Ve mně už z něho nic není. Vůbec nic," pomlouvala bývalá manželka zpěváka, kvůli kterému se v roce 2000 pokusila o sebevraždu.

"Navíc není ani dobře vybavený. Pokud s Marshallem chcete mít sex, měli byste u sebe mít modrou pilulku, protože jinak to nebude fungovat," dodala Mathers další "podpásovku".

Eminem má se svou exmanželkou třináctiletou dceru Hailie Jade, která se stala námětem celé řady jeho písní.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 308