Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sladké lži / foto: shutterstock

5 lží, které říkají všechny

Můžete ji milovat sebevíc a ona vám tento cit jistě bude opětovat. Ale to nic nemění na tom, že se jejím ženským lžím nevyhnete. Z jejího pohledu o lži ani nejde, ovšem muži to pochopitelně vidí jinak.

Některé lži se přitom opakují velmi často, a tak se dají zobecnit, případně se na ně lze připravit.

Nejsem do tebe zblázněná
Ale ano, je – a jak! Tato lež se obvykle využívá v už nějakou dobu fungujících vztazích. A ženy se k ní uchylují tehdy, pokud se cítí partnerem nějakým způsobem zrazeny či poníženy. Muž přitom ale ani nemusí vědět, že se něčeho dopustil. Zapomene například na narozeniny, omylem ji nazve jménem přítelkyně nebo se dopustí něčeho dalšího, co chlapi tak neberou, ale ženské to rozpaluje do běla.

Jenže místo toho, aby žena ukázala svou zranitelnost, tak se raději obrní, dělá jakoby nic a snaží se vypadat, jakoby se jí to vůbec nedotklo. Zkrátka působí tak, že jste jí lhostejní. Samozřejmě, že to není pravda a uvnitř ní to pořádně doutná.

Na striptýz si klidně jdi
Ještě než si začnete říkat, že máte nejlepší holku na světě, uvědomte si, že stále žijete na planetě Zemi a že jste dostali svolení od ženského pohlaví. Aha, varovný signál už zní.

Vězte, že žádná žena vás beze všeho nechá jít do striptýzového klubu samotné, nebo ještě hůře s partou kamarádů. Jenže, co má dělat, když jste tak neomalení a ještě se jí na to zeptáte? Aby nevypadala tak upjatě, raději skrz zuby procedí lživé svolení. Ale pak vám ze života udělá peklo!

Nejsem zralá na další vztah
Opravdu častá lež, kterou se ženy vyhýbají trapným situacím. Zkrátka se s nějakou seznámíte, líbí se vám, pozvete jí na rande a myslíte si, že už je ruka v rukávě. Jenže pak na vás vytáhne písničku s tím, že si prošla těžkým vztahem a že ještě není připravená na další. Muži to obvykle nepochopí a myslí si, že je to pravda. Ti neodbytní čekají, až se dotyčná na vztah „připraví“, ostatní čekat nevydrží a zapomenou. Tato fráze je ale lží. Kdybyste se té holce opravdu líbili, rozhodně by nic takového nevytahovala.

Nech mě dneska zaplatit
Ženy rádi působí samostatně a nezávisle. Ostatně, v poslední době se ženské placení v restauracích prosazuje stále výrazněji. Většinou jde ale stejně jen o pózu. Když vám žena po společné večeři navrhne, že zaplatí, protože vy už jste platili tolikrát, chce jen vypadat nezávisle. Ve skutečnosti čeká, že ji začnete přemlouvat, aby to nechala na vás. Tak samozřejmě zabije dvě mouchy jednou ranou.

Lži v posteli
Správná žena vám dá v posteli pocítit, že jste jedineční, i když stojíte za starou belu. Tedy pokud vás opravdu miluje nebo se jen stydí vám do očí říct pravdu. Proto berte s rezervou výroky typu, že lepší sex ještě nezažila, že máte největší přirození, jaké kdy viděla nebo že orální sex provozuje poprvé s vámi.

A raději se jí ani neptejte, kolik sexuálních partnerů měla. Číslo, které řekne, sice bude působit sympaticky, ale určitě nebude pravdivé.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 447