Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Tihle lidé mají nadpřirozené schopnosti

Superschopnosti by chtěl mít asi každý, a proto jsou všechny ty komiksy a komiksové filmy oblíbené.

Jenže nadpřirozené schopnosti, respektive takové schopnosti, které nemá prakticky nikdo jiný, mohou mít i skuteční lidé.

Na některé z nich jsme se podívali už před několika dny a nyní tu máme další várku typů, kteří vás svým talentem rozhodně ohromí.

Magnetický muž
No věřili byste tomu? Sedmdesátiletý dnes už důchodce z Malajsie Liew Thon Lin dokázal utáhnout auto na připevněné na kovovém řetězu. Ten řetěz k Liewovi ale nebyl nijak připevněn – prostě držel. Již před řadou let v sobě Liew objevil úžasnou schopnost. Předměty ze železa na něm drží. A aby toho nebylo málo, tato schopnost přetrvala také ve třech jeho dětech a dvou vnoučatech.

Muž, který nespí

magazin.cz
Čtyřiašedesátiletý Thai Ngoc udivuje tím, že nepotřebuje spát. Nespavost na něj přišla již v roce 1973, kdy prodělal vysokou horečku. Od té doby může ovečky počítat jak chce dlouho, ale neusne.

Zažil už více než 11 700 bezesných nocí za sebou. Logicky by to mělo mít určitý dopad na jeho zdraví. Jak se ale zdá, vše je v nejlepším pořádku, což potvrzují i lékaři. Ngoc stále farmaří jako zamlada – navíc zvládá dvě šichty.

Král mučení
Kdyby chtěl někdo mučit Tima Cridlanda, aby z něj získal informace, asi by moc nepochodil. Tenhle člověk totiž prakticky necítí bolest. Podle svých slov ji dokáže ovládnout myslí.

A skutečně: vědecké testy potvrdily, že Tim má práh bolestivosti úplně někde jinde než obyčejný člověk. Do svého těla si zvládne zabodnout prakticky cokoliv a ani extrémní var či mráz mu nevadí. Tim má ale samozřejmě detailně nastudovanou anatomii lidského těla, aby věděl, kam ještě může zajít. Nesmrtelný totiž není.



Našeptávač lvů

Jsou lidé, kteří si rozumí se zvířaty, to bezesporu. Ale jen málokdo si s nimi rozumí tak dobře jako Kevin Richardson a asi nikdo si tak skvěle nerozumí s nebezpečnými kočkovitými šelmami. Těžko říct, jak to Kevin dělá, ale dokáže si získat náklonnost jakéhokoliv lva, tygra, leoparda, jaguára, pumy, ale třeba i hyeny. Jeho nejoblíbenějšími jsou pochopitelně králové zvířat – lvi. Dokáže mezi nimi strávit noc a libovolně se s nimi mazlit

Vyvalovač očí
Claudio Pinto sice se svým darem asi nezachrání svět, ale rozhodně si zaslouží obdiv. Umí totiž vyvalit oči z důlků, a to do vzdálenosti čtyř centimetrů. Prakticky vyvalí celé bulvy. Lékaři se shodují v tom, že nic takového ještě nikdy neviděli. Claudio ale říká, že to pro něj není vůbec žádný problém a libuje si, jak jednoduše lze vyvalováním očí vydělat peníze.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 239