Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Šokující kampaň. Hitler, Stalin a Saddám souloží

AIDS dostal novou tvář. A pěkně odpornou. Hitlera při sexu.

magazin.cz
Německá organizace Regenbogen e.V, která se snaží upozornit na AIDS, si vzala na na pomoc hodně tvrdou munici.

Pro svou kampaň, ve které varuje před nechráněným sexem, natočila video, kde účinkuje muž, který je ztělesněním zla – Adolf Hitler. Ostatně celá tato kampaň se nazývá AIDS is a mass murderer. AIDS je masový vrah.

Byl natočen i videoklip, který ukazuje – při vší slušnosti, protože klip se má vysílat i v kinech a televizi – vášnivý pár při sexu, až v závěru je odhalena tvář muže, šokovaný divák v pozná obličej německého diktátora Adolfa Hitlera.

Kampaň má své stránky https://aids-is-a-mass-murderer.com, kde se na zmíněný klip můžete podívat. Varuje v německé, anglické a španělské verzi.

Pro větší údernost byly vyrobeny plakáty, na kterých souloží další diktátoři a  dva masoví vrazi – Josef Stalin a Saddám Husain.

Autorem šokujícího klipu je hamburská reklamní agentura Das Comitee, která ho vyrobila pro aktivistickou organizaci Regenbogen e.V. Klip má doprovázet kampaň ke Světovému dni AIDS, který připadá na 1. prosince.

Nutno dodat, že ostatní charitativní organizace věnující se této problematice se od kontroverzní kampaně distancují. Klip by prý mohl spíš uškodit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 315