Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
George Clooney / foto: Archiv

Striptér vyznal lásku šokovanému Clooneymu!

George Clooney je nejen idolem žena a dívek, ale i mnohých mužů....

Hollywoodský herec George Clooney byl v šoku, když se v úterý zúčastnil tiskové konference v Benátkách. Neznámý striptér, který se na tiskovku vloudil jako novinář, se mu veřejně vyznal ze svých citů!

Clooney navštívil filmový festival v italských Benátkách, aby zde propagoval svou novou komedii "The Men Who Stare at Goats". Jenže Clooney se brzy sám stal tím, kdo se směje naposledy, když se mezi novináře vloudil jeho fanoušek. Ten se svlékl do půl těla a vyznal se ze své lásky ke svému oblíbenému herci.

Když ze sebe muž považovaný za novináře strhal košili, zůstala mu na krku viset jen kravata. "Georgi, prosím, vezmi si mě!" volal na viditelně překvapeného herce. Clooney se však díky svému smyslu pro humor rychle dostal do role a troufalému fanouškovi pobaveně pochválil jeho vkus v oblékání.

"Víte, ta kravata vypadá dobře," odvětil Clooney s okouzlujícím úsměvem. Neznámý muž byl ochrankou z prostor, kde se konference konala, vzápětí vyveden.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 23