Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Hanychová vrací úder: Navrhne plavky proti šmírákům

Agáta Hanychová, jejíž nahé fotky z pláže v Řecku kolují v těchto dnech po internetu, vymyslela, jak na šmíráky.

magazin.cz
Navrhla vlastní kolekci plavek, které zakryjí její vnady a třeba ji ještě navíc proslaví v designérské branži. Agáta nastínila, jak by její budoucí kolekce měla vypadat.

 "Výhodou plavek je to, že se dají nosit v jakémkoli období. To znamená, že i naše kolekce se budou obnovovat bez ohledu na to, zda je léto nebo zima," řekla Agáta.

"Nová série bude ve znamení šedé a červené barvy a plavky budou hodně ozdobené kamínky," prozradila modelka, kterou ke spolupráci přemluvila jedna z našich předních firem vyrábějících plavky.

S první sérií je Agáta naprosto spokojená. Dokonce na ní slyšela i spoustu pozitivních ohlasů. Nic jí tedy nebrání v tom vytvořit další. "Mně se ty plavky moc líbí. Myslím, že v jednoduchosti je krása. To je teď všeobecný trend," dodala Agáta.

Hanychová měla možnost je už na několika lidech vidět a byla prý nadšená. "Když jsem byla na koupališti, běžela tam holka v mých plavkách. Měla jsem z toho obrovskou radost. Nic jsem jí neříkala, jen sama jsem si pomyslela: `Sakra, ta je ale hubená!`," vypráví se smíchem kráska.

Ta se naposledy blýskla na party módní značky Faith Connexion, kterou u nás zastupují Zuzana Belohorcová a Vlasta Hájek. Pro tuto příležitost zvolila lososové šaty, které prý ale sama nenavrhla. "Ty nejsou moje, jsou přivezené z Řecka," usmála se Hanychová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 156