Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nej sexy reklama na světě

Na co láká tahle reklama?

Asi v současnosti nejdráždivější reklamu na Zemi najdete ve slovinské metropoli Lubjlana. Z obrázků je vidět, že každý muž na odvážnou propagaci reaguje jinak: někteří neví kam s očima, jiní zase postávají před prsem větším než oni sami a dělají jako by nic.

Ale určitě nikdo nezůstane chladný. Asi nebudeme daleko od pravdy, když napíšeme, že většina mužů před ní zůstane bez dechu sát a zírat, vsadili bychom i na nějakou tu autonehodu.

magazin.cz
magazin.cz

Pokud byste hádali, že jde o reklamu na plastickou chirurgii nebo na nějaký nový sprchový gel, tak jste vedle jak ta jedle. Tyhle namydlená prsa totiž lákají návštěvníky na osmadvacátý ročník Bienále grafického umění v Ljubljaně.

Podle oficiálních stránek bienále je "The 28th Biennial of Graphic Arts multikulturní slavnost s dlouhou tradicí, která se sestává z mnoha výstav a jiných happeningů". No čekali byste to?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 417