Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Hugh Hefner s milenkami / foto: Shutterstock

83letý Playboy chce více času na milenky

Playboy Hugh Hefner se rozvádí, protože chce mít více času na milenky!

Hugh Hefner, zakladatel časopisu Playboy, požádal o rozvod s Kimberly Conrad. Podle vlastních slov chce mít více času na své milenky, mezi kterými jsou blond dvojčata.

Bývalou playmate Kimberly si Hefner vzal v roce 1989, ale už více než deset let s ní nežije. Mají spolu dva syny. Hefner se ovšem snaží dosáhnout snížení výživného. Od roku 1998 totiž Kimberly platí 40 000 dolarů (700 000 Kč) měsíčně. Teď by rád platil jen polovinu. Také chce, aby mohl přestat platit buď za dva roky, anebo až rozvod skončí. Podle toho, co přijde dřív.

V poslední době měl Hefner stálejší vztah se třemi ženami: Holly Madison, Kendrou Wilkinson a Bridget Marquart. Teď se s nimi ale podle listu Metro rozešel a žije s třemi novými ženami: Karkasou a Kristinou Shann a Crystal Harris.

V žádosti o rozvod Hefner uvádí, že od té doby, co se s manželkou rozešel, jí zaplatil celkem skoro 12 milionů dolarů (209 milionů Kč). O finance se tedy nestárnoucí playboy očividně stará, ale zdá se, že mu to na chuti do života nijak neubralo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 211