Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pamela Anderson / foto: peta.org

Pamela jako sexy policajtka na letišti

Takováhle policejní úřednice by pravděpodobně neměla nejmenší problémy s tím, aby cestující, zejména pak jejich mužskou část, dostala do latě.

Stále jí to sekne
Sexbomba Pamela Anderson má přesně tuhle roli v novém klipu, který vytvořila organizace bojující za práva zvířat – PETA. Pamela je jednou z jejích nejznámějších tváří, a tak není divu, že v klipu bylo využito i její – stále perfektní – tělo.

V klipu se představuje jako vášnivá policajtka u letištní kontroly, kterak kontroluje cestující, zda náhodou nemají v zavazadlech či ve svém oblečení něco z kůže. A je u toho pořádně žhavá!

magazin.cz

Moc odvážné
Klip je součástí kampaně „Krutost nelétá“. Ovšem PETA to s tím sexy vyzněním natolik přehnala, že se spot na amerických letištích vysílat nebude. Je prý moc odvážný.

PETA za práva zvířat bojuje už od roku 1980 a podařilo se jí do svých řad zlanařit řadu celebrit, které samozřejmě ochotně pomáhají dobré věci. Jedním z největších témat organizace je právě snaha o zákaz používání skutečné kůže k výrobě oblečení.

Ani využívání celebrit v odvážných klipech není ničím novým. Například právě Pamela s tím má bohaté zkušenosti.

Klip:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 132