Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ewa Farna / foto: Korzo

Ewa Farna zase fláká školu

Ewa Farna natáčí novou "Virtuální" desku, škola musí počkat. Ještě že jí to tolerují...

Zpěvačku Ewu Farnu (16) čeká náročný podzim. Na týden se zavřela do studia, aby nahrála svou novou desku s názvem "Virtuální". K tomu chystá velké turné s extravagantními kostýmy a jako host doprovodí na koncertech kapelu Čechomor.

Není tedy divu, že se v září podívala do školy zatím jen jednou. "Všichni to naštěstí chápou a snaží se mi pomáhat. Mám individuální plán a věci si průběžně dopisuji," svěřila se Ewa.

Od pondělí do pátku je teď zavřená ve studiu a natáčí novou desku. Do školy půjde opět až za čtrnáct dní.

Sebevědomá Ewa
"Deska by měla vyjít určitě koncem října. Chceme to mít hotové ještě před turné, takže teď pořád nahráváme a sedíme ve studiu. Písničku Toužím, která už jde do rádií, jsme dokonce předtáčeli, protože tam byly nějaké problémy a chtěli jsme, aby to bylo dobré," vysvětlila Ewa, která k této písničce a dalším třem napsala vlastní text.

"Na textech jsem se částečně podílela a s výsledkem jsem naprosto spokojená. Repertoár je super a ta deska určitě bude stát za to," řekla zpěvačka.

Na albu se objeví celkem dvanáct písniček, všechny v češtině: "Plánovali jsme i něco v angličtině, ale nakonec jsme od toho upustili. Možná budeme dělat něco navíc, ale na desce budou určitě všechny písničky česky."

Ovlivňují ji Lady Gaga a Linkin Park
Ewa prozradila, že inspiraci nejčastěji hledá v různých situacích. Třeba když je ve škole, s kamarády nebo poslouchá muziku. Právě v hudbě ji prý teď nejvíce ovlivňují extravagantní zpěvačka Lady Gaga a kapela Linkin Park.

"My jsme si před natáčením písničky Toužím řekli, že spojíme Lady Gaga s Linkin Park, že to bude takové trochu disko s taneční formou. Přece jen to teď hodně frčí, takže doufám, že se to bude líbit. Je to takové spojení těch dvou interpretů se mnou a názvem Virtuální," usmála se Ewa.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 242